Shanti Kinderyoga

~ Het mooiste wat je kan zijn is jezelf. ~

○ Over mij


Wie ben ik?

Mijn naam is Jamie Theloosen. Ik ben Holistisch Kinderyogadocent en Eigenaresse van Shanti Kinderyoga. Dierbaren omschrijven mij als volgt: 
Ik zie mezelf als een enthousiaste, positieve, gevoelige en zelfbewuste vrouw, die van uitdagingen houdt, kan genieten van de natuur en de kleine dingen in het leven.

Lees hieronder meer over mijn ervaring, 
visie en missie. 
  • 20200310-_DSF8260-2
  • IMG-20160819-WA0007
  • 20200310-_DSF9623
  • IMG-20190814-WA0011
  • 20200310-_DSF9810-2

 

Wat betekent Shanti Kinderyoga?

Shanti komt uit het Sanskriet. Het betekent vrede, rust en gelukzaligheid. Wanneer we leren om gewoonweg aanwezig te zijn bij wat er op dit moment is, vinden we rust in onszelf en ervaren we innerlijke vrede. 

 Innerlijke vrede, zelfacceptatie, zelfliefde, ontspanning en bij jezelf blijven, zijn waarden die ik graag in mijn lessen wil overbrengen. 
 


Mijn ervaring, visie en missie

Op 1 februari 2020 heb ik Shanti Kinderyoga opgericht. Een stap die ik eerder nooit had gedacht te maken! Nadat ik de opleiding Social Work (SPH) heb afgerond, heb ik een brede ervaring opgedaan als (persoonlijk) begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen met o.a. een verstandelijke beperking (LVG/VG), autisme (ASS), ADHD, ontwikkelingsachterstand(en) (TOS, e.d.) en hechtingsproblematiek.

Aangezien ik mezelf graag verder ontwikkel heb ik me laten inspireren door het volgen van lessen, cursussen en trainingen binnen yoga en mindfulness. Daarnaast heb ik me door het boeddhisme en de Oosterse levenswijze laten prikkelen tijdens mijn reizen door Indonesië. Steeds meer kom ik erachter dat ik best gevoelig ben en geneigd ben om anderen te pleasen waardoor ik mezelf te kort doe. Meditatie en yoga helpen mij om bij mezelf te blijven, tot rust te komen en aandachtig te blijven. Daarnaast merkte ik dat mijn visie lang niet altijd matcht met de realiteit binnen de hulpverlening en dat dit ten koste ging van mezelf. Hierdoor raakte ik overspannen; ik vroeg te veel van mezelf. Ik wil graag dat extraatje aan een kind geven, naast de noodzakelijke zorg en begeleiding. Dat geeft mij voldoening en energie binnen het werken met mensen.

Deze ervaringen hebben mij bewogen om te kijken op welke manier ik meer individuele tijd en aandacht aan een kind kan geven. Dit heb ik gevonden binnen Holistische Kinderyoga. Ik volg mijn hart door te werken als Holistisch Kinderyogadocent binnen Shanti Kinderyoga.

~ Ieder kind is uniek en goed van zichzelf. ~

 

 


 

 

 

  

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Instagram