Shanti Kinderyoga

~ Het mooiste wat je kan zijn is jezelf. ~

○ Therapeutische Kinderyoga 

Therapeutische kinderyoga, ook bekend als individuele kinderyoga. Een bijzondere vorm van yoga waar ruimte is voor het unieke kind. Wanneer jouw kind een extra hulpvraag heeft en net wat meer aandacht kan gebruiken, kan therapeutische kinderyoga hetgeen zijn waar jouw kind behoefte aan heeft! Therapeutische kinderyoga kan helpend en ondersteunend zijn wanneer kinderen vastlopen en problemen ervaren in gedrag, heftige emoties, slapen, hoog gevoeligheid, (faal)angst, laag zelfbeeld, onverklaarbare hoofdpijn en/of buikpijn etc. Ook voor kinderen met hyperactiviteit (ADHD), autisme (ASS), verstandelijke beperking (LVG/VG), Syndroom van Down, hypermobiliteit, visuele beperking en lichamelijke beperking kan deze vorm van kinderyoga erg passend, ontspannend en welkom zijn.

De sessies worden afgestemd op het individuele kind. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kindgerichte yogahoudingen, zintuigenspel, visualisaties, massages en rustmomenten. Een sessie wordt bij voorkeur thuis gegeven, omdat dit een vertrouwde omgeving voor het kind is. Mocht dit niet mogelijk of praktisch zijn, dan zullen we samen kijken naar een passend alternatief. De sessie wordt, indien gewenst, gegeven in het bijzijn van een ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger. 

Graag voeg ik in op de behoefte en het niveau van jouw kind. Daarom zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Na zo’n 3-5 sessies zullen we samen evalueren en kijken voor een mogelijk vervolg. 

Meer informatie over kinderyoga: klik hier.
Meer informatie over de docente: klik hier.
Informatie over tarieven & leskaarten: klik hier

Stuur me een berichtje via het contactformulier of per mail voor meer informatie of om een afspraak te plannen.
 

 

 


 


 


 

 

E-mailen
Bellen
Instagram